Sınav Rehberlik » > ÖSYM Sınavları > TCS - Türki Cumhuriyetler Sınavı TCS Başvuru Belgesi

Paylaş / Kaydet  
Alt 05-17-2009, 05:22 PM
rehber rehber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

rehber isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart TCS Başvuru Belgesi

TCS Başvuru Belgesi

1- Öğrenci Bilgi Formu (EK:1 - Bu form öğrencinin burs alabilmesi için Eğitim Müşavirliği veya öğrenim gördüğü İl / İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce pasaport kimlik bilgileri esas alınarak büyük harfle doldurulup Millî Eğitim Bakanlığı Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğüne gönderilecektir.)

2- Lise diplomalarının dış temsilciliklerimizce onaylanmış bir örneği ile Eğitim Müşavirliğimizce Türkçe olarak düzenlenmiş denklik belgesi (Lise diplomasının aslı Türkiye'ye gelirken getirilecektir.)

3- Türkiye'de öğrenim görmesine engel bir rahatsızlığı olmadığına dair ülkesindeki resmî bir kuruluştan son 6 (altı) ay içinde alınan sağlık raporu ve Türkiye Türkçesine tercümesi

4- 2 adet fotoğraf (4,5 x 6 cm ebadında )

5- Vize İstem Formu (İstizan Bilgileri Formu)
Alt 04-12-2010, 10:24 AM
aliaydinbasar
Guest

Standart tcs basvuru formu

merhaba,bana tcs basvuru ve tercih formlarina nasil ulasabilecegim hakkinda bilgi verebilir misin?eger net ortaminda verme gibi bi ihtimaliniz varsa sevinirim..acil cevap bekliyorum...saygilar....

Etiketler
basvurma islemleri, basvuru, belgesi, tcs, tcs basvuru belgesi, tcs basvuru yerleri, tcs gecersiz basvurular, tcs puan hesaplamasi hesaplamalari tcs rehberi tcs bilgi edinme merkezi tcs numarasi, tcs sinav takvimi, tcs sinavi basvuru tarihleri, tcs tercihi, tcs tercihleri, uds basvurma islemleri

Seçenekler