Sınav Rehberlik » > Diğer Sınavlar > SPK - Sermaye Piyasası Sınavı SPK yardım sıkça sorulan sorular

Paylaş / Kaydet  
Alt 12-10-2008, 04:52 AM
rehber rehber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

rehber isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart SPK yardım sıkça sorulan sorular

SPK yardım sıkça sorulan sorular

Bu Sınava Kimler Başvuru Yapabiliyor?
Tüm koşullar için Başvuru Koşulları Sayfasına bakınız

Başvuruların Başlama ve Bitiş Tarihleri Nelerdir?
Spk Sınavı aksine bir karar alınmadıkça her yıl Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında yapılmaktadır ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden duyurulmaktadır

Başvuru İşlemlerini Nasıl Yapabilirim?
Geniş Bilgi için Başvuru İşlemleri Sayfasına Bakınız

Ne Kadar Ücret Yatırmamız Gerekiyor?
Başvuru Ücreti: 85 YTL'dir

Sınava Girmekten Vazgeçersem Ücretimi Geri Alabilir miyim?
Ücret iadesi yapılamaz.

Sınava Girerken Yanımızda Bulundurulması Gereken Belgeler Nelerdir?
Sınava Giriş Belgesi (internetten döküm olarak alınacaktır) Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport yumuşak uçlu iki siyah kurşun kalem, leke bırakmayan iyi silen bir silgi ve kalem açacağı

Sınav Sonucu Nasıl Bildirilecek?
Sınav sonuçlarının hangi tarihten itibaren açıklanacağı Sınava Giriş Belgelerinde belirtilir. Adaylar belirtilen tarihlerde TC kimlik numaralarını ve şifrelerini girmek suretiyle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden sınav sonuçlarına ulaşabilir ve internet üzerinden döküm alabilirler.

!! Adayların notlarının yer aldığı Sınav Sonuç Belgesi ayrıca adreslerine gönderilmez.
!! Sınav Sonuç Belgeleri Lisans Belgesi yerine geçmez. Aday lisans alma aşamasındaki koşulları sağlamadıkça sınavda başarılı olsa bile bu belge ile lisans gerektiren görev alanlarında çalışmaya yetkili değildir.

Sınav Sonuçlarına Göre Başarılı sayılmam İçin Kaç Almam Lazım?
Sınavlarda başarılı sayılmak için her modülden alınan notun en az 60 ve aritmetik ortalamanın en az 70 olması zorunludur.

Etiketler
sorulan, sorular, spk, spk yardım sıkça sorulan sorular, sıkça, yardım

Seçenekler