Sınav Rehberlik » > ÖSYM Sınavları > Polislik Sınavları PMYO Genel Bilgi

Polislik Sınavları Polislik Sınavı Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO)

Paylaş / Kaydet  
Alt 05-17-2009, 04:35 PM
rehber rehber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

rehber isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart PMYO Genel Bilgi

PMYO Genel Bilgi

Güvenlik Bilimleri Fakültesi , Polis Meslek Yüksek Okulları , Fakülte ve Yüksek Okullar vasıtasıyla polis olabilirsiniz

Güvenlik Bilimleri Fakültesi: Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Fakültesi, Emniyet teşkilatının amir sınıfı personel ihtiyacını karşılayan, 4 yıllık lisans düzeyinde eğitim veren, özel disiplin kuralları olan parasız yatılı bir eğitim kurumudur.

Polis Meslek Yüksekokulları: Polis Meslek Yüksek Okulları; Emniyet Teşkilatının polis memuru ihtiyacını karşılamak üzere ön lisans düzeyinde eğitim-öğretim ve uygulama yapan Polis Akademisine bağlı parasız yatılı ve resmi üniformalı yüksek öğretim kurumlarıdır.

Fakülte ve Yüksekokullar : Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olarak Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanındaki personel ihtiyacını karşılamak üzere Ankara.daki devlet üniversitelerinin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencileri bünyesine alarak, fakültelerindeki eğitimlerinin yanı sıra, özel disiplin kuralları çerçevesinde öğrencilere eğitim-öğretim ve mesleki eğitim veren bir birimdir.

Etiketler
bilgi, genel, pmyo, pmyo genel bilgi

Seçenekler

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:13 PM.