Sınav Rehberlik » > ÖSYM Sınavları > ALS - Askeri Lise Sınavı ALS Başvuru İşlemleri

ALS - Askeri Lise Sınavı ALS - Askeri Lise Sınavı

Paylaş / Kaydet  
Alt 12-11-2008, 02:07 AM
rehber rehber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

rehber isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart ALS Başvuru İşlemleri

ALS Başvuru İşlemleri

ALS'ye katılmak isteyen adaylar, 11 Şubat - 28 Şubat 2008 tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. Başvuru için izlenecek yollar aşağıdaki gibi olacaktır:

Edindiğiniz 2008 – ALS ADAY BİLGİ FORMUNU Kılavuzda belirtilen kurallara göre doldurup okulunuza onaylatınız. Başvurma süresi içerisinde kılavuzda belirtilen bankalardan(*) birine sınav ücretini ( 45,00 YTL ) yatırınız.

Doldurduğunuz Aday Bilgi Formu ile nüfus cüzdanı veya fotoğraflı-onaylı bir özel kimlik belgesi ile birlikte [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde yer alan 2008 – ALS başvuru merkezlerinden birine gidiniz. 2008 – Askeri Liseler Sınavı İçin başvurmak istediğinizi söyleyiniz.

Başvuru hizmeti ücreti olarak 3,00 YTL ödeyiniz.

Bilgilerinizin, başvuru merkezi görevlisi tarafından elektronik ortama girişini izleyiniz, kurallara uygun fotoğrafınızı çektiriniz ve görevlinin size vereceği Aday Başvuru Kayıt Bilgileri dökümünden bilgilerinizi kontrol edip onaylayınız.

Sizin ve görevlinin imzaladığı bu belgeyi saklayınız.

Başvuru İşleminiz Tamamlanmıştır.

Etiketler
als, als başvuru İşlemleri, başvuru, İşlemleri

Seçenekler